Oslo Kru har siden 2005 levert profesjonelt crew til sceniske produksjoner i alle format. Vi kan bistå med kompetent personell til enhver funksjon – alt fra enkle bærehjelpoppgaver til teknisk tegning, planlegging og prosjektledelse.

Ta kontakt med vår administrasjon, så hjelper vi deg videre med å finne riktig crew til ditt prosjekt.

VÅRT TEAM

Oslo Kru-administrasjonen har fast base i våre kontorlokaler i Storgata 10A, men er også stadig å finne ute på våre forskjellige oppdrag. Vi har døgnbemannet vakttelefon og kan nås 24/7 på tlf: +47 48994644 hvis du har behov for å nå oss utenom ordinære åpningstid.

Anne Cecilie Winther

ANNE CECILIE WINTHER

Daglig leder

Anne Cecilie startet som administrasjonsmedarbeider for Oslo Kru i 2008, og tok i 2015 over som daglig leder. Hun jobber kontinuerlig for at Oslo Kru skal være en trygg og inkluderende arbeidsplass, og for at vi skal kunne tilby gode og fleksible løsninger for våre kunder.

Bjørn Storvik

BJØRN STORVIK

Head rigger

Bjørn har jobbet for Oslo Kru AS siden firmaets oppstart i 2005. Han fungerer som lokal headrigger på de største produksjonene som gjester våre lokale arenaer, og han gjør også planleggingsarbeidet som må til for å tilpasse de forskjellige riggene til arenaenes kapasitet.

Tommy Reite

TOMMY REITE

Head rigger & Administrasjon

Tommy har lang erfaring som rigger, scenemester og turnéleder. Han jobber blant annet som headrigger, både i planleggingsprosessen og under avvikling, og har i tillegg fagansvar for kursing og videre oppfølging av våre riggere og scaffoldere.

Vanja Soløst

VANJA SOLØST

Administrasjon

Vanja har vært med Oslo Kru siden 2007, og jobbet de første årene ute på «gulvet» som stagehand, frem til hun i 2014 ble ansatt i administrasjonen. Vanja tar del i de fleste oppgaver tilhørende daglig drift, og er også firmaets lønnsannsvarlig.

Henrik Steen

HENRIK STEEN

Administrasjon & Krusjef

Henrik begynte i Oslo Kru som stagehand i 2007, og ble raskt en av våre faste krusjefer. Han ble en del av admininstrasjonen i 2015, og har hovedansvar for kompetanseutvikling hos våre krusjefer og stagehands.

Tina Fossheim

TINA FOSSHEIM

Økonomimedarbeider

Tina har jobbet for Oslo Kru siden 2005, både innenfor administrasjon og ute i produksjon som krusjef, scaffolder og stagehand.

Jakob Frantzen

JAKOB FRANTZEN

Administrasjonssekretær

Jakob har vært administrasjonssekretær for Oslo Kru siden mai 2019, og følger opp administrasjonens interne rutiner, i tillegg til å løse alle små og store uforutsette utfordringer i kontorhverdagen.

KONTAKT OSS

Kontakt oss gjennom kontaktskjema nedenfor, via email, eller ved å ringe oss. Ønsker du å søke jobb hos Oslo Kru? Vennligst benytt vårt søknadsskjema til dette.

+47 22 41 31 11
post@oslokru.no

    VIL DU JOBBE HOS OSS?

    SØKNAD